top of page
Ara

Bilet iadesi Hakkında

Güncelleme tarihi: 18 Haz 2019



Merhabalar,

Öncelikle bu süreç boyunca sizlerden anlayış beklediğimizi özellikle rica ediyoruz. Bu gibi durumlarda oluşacak uzun süreleri en aza indirmek için çalıştığımızı lütfen unutmayınız.


Binlerce biletin ve mağduriyetin en aza indirilmesi uzun vakitler almakta. Bunu bir bahane olarak sunmak yerine kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Festivalimizin yeni yerinin izinleri hazırlanmakta. Bu süreçte yeni sanatçılar eklenerek festivalimiz çok uzak bir tarih olmamakla birlikte yeni yeri ve tarihi duyurulacaktır. Bu konuda biletini kullanmak, devretmek isteyen misafirlerimiz devredebilir ya da aynı biletlerini yeni yerde kullanabilirler. Yeni yer konusunda heyecanınızı biliyoruz fakat sizin kadar biz de en kısa sürede duyurmak için hazırlanıyoruz.


Öncelikle istenen tüm biletler iade alınacaktır. Biletlerini biletix.com üzerinden satın alan misafirlerimiz bilet kodları ile yasal süre olan Perşembe Günü'nden itibaren 1 hafta süreyle iade başvurularını kolayca yapabilirler. ( 20 Haziran - 25 Haziran )


Elden bilet alan misafirlerimiz ise Bilet Aldıkları lokasyonlardan yine Perşembe gününden itibaren tüm iadelerini yapmaya başlayabilirler. ( 20 Haziran - 25 Haziran )


Nasıl İade Edeceğim ?


Biletix.com ile telefonun numarası ile ya da mail yoluyla iletişime geçerek bilet bilgilerinizi vererek iade yapabilirsiniz. Bu süreçte eğer bileti kullanmak isterseniz elinizdeki bilet ile yeni festival alanımıza giriş yapabilir ya da isterseniz başkasına devredebilirsiniz.


Elden bilet alan misafirlerimiz ise perşembe günlerden itibaren biletleri ile satış noktasına gitmesi yeterlidir. Bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize DM ya da mail yoluyla ulaşınız.


Neden Perşembe ?


Satış noktalarımızda kimlerin hangi fiyatlardan ve hangi şartlarda aldıklarının tespiti amacıyla yapılmaktadır. Tüm operasyonun sağlıklı ilerlemesi ve artniyeti ortadan kaldırmak amacıyla önemlidir.


Festival Biletim Nerede Geçerli ?


Festival için alınan tüm biletler KAMP olarak geçerli olacaktır. Alana gelecek herkes KAMP tan yararlanabilecektir. Girişte Gezgin Fest Van logolu tüm biletlere kamp bilekliği takılacaktır.



Sizler için en iyisini yaparak yeni festival yerimiz duyurup müzikle, kardeşlikle ve yaşadığımız ulusal mağduriyete rağmen, kaldığımız yerden eğlenmeye devam etmek istiyoruz.


Standlardan Alınan Bilet İadeleri Hakkında ?


Standlardan alınan bilet iadeleriyle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Süreci hızlandırabilmek için ekibimiz aralıksız çalışmakta kısa süre içerisinde standlardan alınan bilet iadeleriyle ilgili yeniden duyuru paylaşılacaktır. Bu süreçte sizleri beklettiğimiz için özür dileriz. Bu zor süreçte anlayış göstermenizi rica ediyoruz.


Festivalin Basın Duyurusu İçin Lütfen Tıklayınız


https://www.gezginfest.com/post/basin-duyurusu



9.736 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

GezginFest 2022 Duyuruldu

Bu yıl 6. düzenlenecek festival güncel line up ile duyuruldu. Kilyos'un en büyük etkinlik alanlarından Gümüşdere plajında yapılacak etkinlik Interrail Turkiye ve Camprail organizasyonuyla yapılacaktır

Yeni Duyuru 

bottom of page