top of page
Ara

GezginFest İzmir 2019 Sanatçıları Açıklandı

Gezgin Fest Izmir 15 - 18 Ağustos 2019 tarihlerinde İzmir Efes Selçuk Pamucak Sahilinde gerçekleşecek. Kurban Bayramı sonrasına denk gelen etkinlikte dünyaca ünlü Boney M'den sonra Guillaume De Kadebostany ve Barcelona Gypsy Balkan Orchestra'nın da sahne alacakları belli oldu.   Duman, Hayko Cepkin, Teoman, Haluk Levent, Şehinşah, Feridun Düzağaç, Melek Mosso ile devam eden festival Türkiye nin en iyi DJ lerine de ev sahipliği yapıyor.

Bu sene 5.si organize edilen festival 2018 yılını 3 ödül ile tamamlamıştı. Dünyaca ünlü sanatçıların geleceği 2019 etkinliği, tarzıyla farklılık yaratmayı amaçlamaktadır. Rasputin, Daddy Cool, Ma Baker, Felicidad ve Reivers of Babylon gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip '' Boney M '' ile duyurusu yapılan festivalde 50'ye yakın sanatçı yer alacaktır.


Önceki yıllarda; Mohsen Namjoo, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Haluk Levent,Ezhel, Kardeş Türküler, İlkay Akkaya, Manga gibi sanatçılara ev sahipliği yapan festival ; Konserler, özel showlar, dans etkinlikleri, oyunlar, atölyeler, stand up gösterileri, film gösterimleri ve konser etkinlikleriyle alışılmışın dışında bir festival hayal etmektedir.

'' citizens of the world '' sloganıyla bütün dünyadan katılımcılar beklenen festival; insanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, love wins hoşgörüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Festival Topluluğu amaçlar. 

Festival Bilgilendirmeleri, Shuttle saatlerimiz ve uyarılar için gezginfest.com ' u ziyaret edebilirsiniz. 

...

Bilet Bilgilendirme

1 alana 1 Bilet Nedir ?

Bu bilet türü Kamp+ Kombine biletiyle aynı özelliklere sahiptir.2 kişi alacak misafirlerimiz normalde kampanyadan sonra 220 TL ücretlendirme ile alabilecekleri biletleri 110 TL ile satın almaktadır. 1 hafta sonra kampanyasız fiyatları gecerli olacaktır. Bilet alırken her isim tek bir bileti temsil etmektedir.

Love 5 Bilet Nedir ?

Grup arkadaşlarınızla alacağınız biletleri temsil eder. Minimum 5 kişi ile alınmaktadır.Satın alan kişinin cinsiyeti önemsizdir. Bilet kamp+ kombine+ atölye biletinin min. 5 kişilik satın alınabilen türüdür. Kapsadığı alan alan kamp+ kombine+ atölye ile aynıdır. Kampanyadan sonra 600 TL ücretlendirilmesi olacaktır.

8.891 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

GezginFest 2022 Duyuruldu

Bu yıl 6. düzenlenecek festival güncel line up ile duyuruldu. Kilyos'un en büyük etkinlik alanlarından Gümüşdere plajında yapılacak etkinlik Interrail Turkiye ve Camprail organizasyonuyla yapılacaktır

Yeni Duyuru 

Duyuru;

Merhabalar, 20 Haziran' da başlayacağımız Gezgin Fest Van festivalimizin iptaliyle geçen sürede festivalimizin, ilgili stant esnaflarımızın ve misafirlerimizin zor durumda kaldığını biliyoruz. Yeni

bottom of page